Saturday, May 28, 2011

Jom Join Bloglist Jamaluddin.net

Assalamualaikum Semua....

Tadi yana blogwalking kat blog saudara Jamal....



Die ada buat entri tentang pencarian blog untuk dijadikan bloglist saudara Jamal...

Ini pulak kedua kali yana join segmen mcm nie....jadi tak sabar- sabar nak buat entri untuk Jom Join Bloglist Saudara Jamal...harap-harap terpilih lah....

Tujuan yana join Bloglist Jamaluddin.net nie...sebenarnya untuk menambahbanyak lagi kenalan blog yana....sbb yana suka bertukar-tukar pendapat dan juga sukar mencuba benda yang baru....

Kenapa Saudara Jamal patut pilih yana untuk menang kerana yana tak kisah sama ada menang ke tidak janji yana dapat mengasah bakat yana dalam penulisan blog....semakin hari yana semakin seronok menulis dalam blog dan mengikut aktiviti yang kawan-kawan blog yana buat....

Yana juga boleh menimba pengalaman dan berkongsi maklumat dengan kawan-kawan yana...

Jadi bagi kawan-kawan yana yang berminat untuk join Bloglist Jamaluddin.net boleh lah klik link ini....


Selamat berblog.....heheheh

1 comment:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Terima Kasih kerana korang semua dah support dan join Segmen Bloglist Jamaluddin.net nie ye.

Dan tahniah kepada para pemenang. Kepada yang tidak berjaya InsyaAllah boleh cuba join segmen lain nanti ye, Good Luck Semua.:-)

PEMENANG SEGMEN BLOGLIST JAMALUDDIN.NET

SENARAI PESERTA SEGMEN BLOGLIST JAMALUDDIN.NET

jom singgah semua blog yang dah join segmen Jamal nie ye Kawan-kawan. "Sharing Is Caring"