Friday, May 27, 2011

Rahsia Memikat Hati Seorang Lelaki.....Terbongkar....
Assalamualaikum kawan-kawan yana semua,

Hai, apa khabar kawan-kawan pada hari ini? Diharap semua tabah dan sabar menghadapi dugaan dan rintangan dalam kehidupan seharian. Jangan sedih-sedih dan sentiasa berfikiran positif selalu ya !

Oh ya, hari ini yana nak berkongsi sedikit maklumat bersama semua. Tahukah kawan-kawan semua apakah sifat-sifat wanita yang kurang digemari oleh golongan lelaki? Mungkin selama ini kita sebagai wanita kurang menyedari akan perkara-perkara yang kurang disenangi oleh mereka, tapi tak mengapa hari ini kita akan mengkaji dan renungkan bersama ya apakah rahsia hati seorang lelaki....

3 Sifat Wanita Yang Dibenci Lelaki. Sifat pertama ialah cemburu....

1) Cemburu

Hmm, bukankah cemburu itu tanda sayang kepada pasangan? Kalau tak cemburu langsung dikatakan tak ada perasaan pula. Tidak salah kalau ada sedikit perasaan cemburu namun ia haruslah berpada-pada. Cemburu berlebihan akan membuatkan lelaki berasa rimas kerana sedikit sebanyak menunjukkan bahawa anda tidak yakin terhadap kejujurannya. Jujur dan saling bertolak ansur itu merupakan elemen penting dalam sesebuah perhubungan ! So macam mana pandangan kawan- kawan semua.....adakah kawan-kawan cepat cemburu atau tak kisah je dengan ape yang orang tersayang buat...heheh...tapi pada diri yana...yana ada gak perasaan cemburu dengan insan tersayang...heheheh...biasalah lumrah duniakn...perasaan itu satu yang sukar diduga....tapi yang penting yana tahu orang yang yana sayang jujur pada diri nya...dan yana pun akan jujur pada diri yana....

Ok sifat kedua pula ialah Materialistik.....


2) Materialistik

Wanita dikatakan suka kepada lelaki kerana wang, lelaki pula dikatakan suka kepada wanita kerana seks? Benarkah? Tepuk dada, tanya selera. Banyak sebab mengapa wanita dikatakan suka kepada lelaki kerana wang. Pada wanita mereka mungkin inginkan pasangan yang stabil dari segi kewangan demi masa depan mereka. Wang tidak menjamin kebahagiaan 100 peratus namun tanpa wang, cinta boleh berantakan. Sebagai wanita moden masa kini, berdikari itu lebih nikmatnya daripada mengharapkan pasangan anda sahaja.

Sifat yang ketiga ialah suka mengongkong....

3) Suka mengongkong

Seperti wanita, lelaki juga perlukan masa untuk diri mereka sendiri, keluarga serta rakan-rakannya. Wanita yang suka berkepit 24 jam dengan pasangannya kadangkala merimaskan mereka. Tidak salah untuk mengetahui aktiviti pasangan anda namun sikap anda yang terlalu ‘mengambil berat’ bakal memakan diri sendiri.

Ha, kawan sudah tahu apa yang dibenci oleh kaum lelaki bukan? Jadi, apa tunggu lagi, kikis semua sifat yang negatif itu. Kemudian, serlahkan aura positif kawan kepadanya supaya si dia terpikat. tapi jang sampai berlakon pulak ye....yana ingat kn kepada kawan-kawan dalam hubungan kita perlu ikhlas....jangan dihadapan orang tersayang kita buat benda yang dia suka tp di belakang nya pula kita buat benda yang tidak dia sukai....jadi lah diri kawan-kawan sendiri jangan jadi diri orang ....jangan berubah kerana mahu nampak sempurna dihadapannya...kerana ia nya tak akan kekal lama......jadi bagi kawan-kawan yang ingin mengetahui ciri-ciri wanita yang disukai lelaki, anda semua boleh mendapatkan maklumat lanjut melalui ebook Rahsia Hati ini. Pasti selepas ini, si dia terpegun dengan keperibadian anda yang menawan hati dan perasaannya!

Sekian, dari yana kita berjumpa lagi...selamat mencuba....

No comments: