Friday, June 10, 2011

Segmen-Nizam Ijam nak SlideShowkan Blog Anda

Assalamualaikum semua

Ini kali kedua yana ikut segmen dari Nizam Ijam.....heheh

Kali pertama Yana ikut segmen saudara Nizam Ijam ini kat blog yana Almira Alwani

ini pulak kali kedua dekat Twin blog yana...heheheh....

ok berbalik pada segmen Nizam Ijam...dia nak Slide Showkan blog anda...jadi kalau nak join boleh klik banner kat bawah....



Yana nak tag kawan-kawan blog yana iaitu:


Hope dieorang berdua boleh join segmen nie jugak...

Happy blogging kepada semua...

6 comments:

Nizam Ijam said...

thanks join....

jgn lupa vote k :)

Yana said...

k yana nnt yana vote

Nizam Ijam said...

alamak terslideshowblog ni la

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/segmen-nizam-ijam-nak-slideshowkan-blog.html

Yana said...

Tak pe2....di persilakan....suke2 kena sbb kena slideshowblog heheeh....

Nizam Ijam said...

saya update video terbaru dan lagi kemas kualitinya di 1 tube

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/slide-show-pertama-dari-segmen-nizam.html

jgn lupa vote tau :) tinggal beberapa hari jer..sgt2 need ur support :(

kalau boleh buat la blog saya ni ada dalam bloglist korang...leh korang update per yang terbaru

Yana said...

ok...