Friday, June 24, 2011

SEGMEN ABG YEN: JOM PROMOSIKAN BLOG ANDA DISINI

Assalamualaikum....semua

Hari nie yana nak join segmen Abg Yen. Yana baru je online....biasalah time kerja yana tak bawa laptop ke sekolah...heheheh...Takut leka dan tak buat kerja...hehehh

Sebelum solat maghrib nie sempat lagi yana nak join segmen nie....takut tak sempat heheheh...

Syarat2 yang Abg Yen letak mudah je...

Follow blog die lps tu letak banner mcm kat bawah tu...link kan ke blog die...heheh

Jadi apa tunggu lagi mari kita join sama2 sebelum Abg Yen tutup kan segmen nie....




Jom....kita join ramai2...

k selamat berblog.....










SEGMEN ABG YEN: JOM PROMOSIKAN BLOG ANDA DISINI, SEGMEN ABG YEN, BLOG ABG YEN, JOM PROMOSI, JOM PROMOSI BLOG ANDA DISINI, PROMOSI BLOG, BLOG PROMOSI, SEGMEN PROMOSI BLOG, SEGMEN

2 comments:

Abg Yen said...

tq sudi join segmen abg yen yg tak seberape ni...

Yana said...

sama-sama abg yen klu ada lg segmen nnt yana nak ikut lg...heheh